ye-logo.v1.2

Нетішинська шаблістка стала чемпіонкою України

Спорт 2174
Ірина Щукла здобула перемогу на юніорському Чемпіонаті України.
Ірина Щукла здобула перемогу на юніорському Чемпіонаті України.. Фото: sportonline.ua

Ірина Щукла лише одного разу програла на турнірі, проте це не зупинило її на шляху до золотої нагороди першості.

На юніорському Чемпіонаті України з фехтування шаблістка з Нетішина Ірина Щукла здобула нагороду найвищого ґатунку.
На етапі кваліфікації подолянка виграла п'ять поєдинків і лише одного разу програла — одеситці Олександрі Явнік. Проте згодом наша фехтувальниця взяла ефектний реванш у представниці Одеси.
В основній сітці змагань Ірина без особливих труднощів здолала двох миколаївчанок Валерію Проченко (15:6) та Діану Залевську (15:8). А у півфінілі Щукла виграла дуель у своєї землячки Марії Цимботи — 15:6.
Фінал Чемпіонату України знову звів Ірину Щуклу та Олександру Явнік. От тільки запеклої боротьби не вийшло — подолянка здобула впевнену перемогу з рахунком 15:7 та приміряла чемпіонську нагороду.
А от Марія Цимбота, яка у півфіналі поступилася Ірині Щуклі, фінішувала третьою. Такий же результат дівчата продемонстрували і у командній першості. “Бронзу” у цьому виді змагань виграли Дар'я Баришнікова, Ірина Пізнюр, Марина Форсюк та Ірина Щукла.
Також командна нагорода і в наших хлопців: Володимира Данилюка, Максима Поліщука, Владислава Садовця та Вадима Ільчука. Медаль за третю сходинку призового п'єдесталу вони виграли у киян — 45:28.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую