ye-logo.v1.2

У Хмельницькому перепоховають загиблого айдарівця Вадима Шалатовського

Суспільство 5487
Фото: pravda.lutsk.ua

Боєць загинув 5 вересня і був похований під Старобільськом.

До Хмельницького мають доправити тіло загиблого на Луганщині старшого солдата батальйону “Айдар” 31-річного Вадима Шалатовського. Доброволець загинув 5 вересня 2014 року у бою на трасі Луганськ-Щастя від обстрілів проросійських бандформувань. Разом з ним тоді вбили і 17-річного хмельничанина Назара Якубовського.
Вадим Шалатовський був мобілізований до лав Збройних сил України і з серпня 2014 року брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України.
“Вадим був справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком, який в житті цілеспрямовано йшов до справедливості та честі і завжди хотів жити у єдиній та незалежній Українській державі й не міг залишатись осторонь тих подій, які розгорнулись на Сході нашої країни. Вадим Володимирович віддав найдорожче - своє життя за вільну Україну, за її щасливе майбутнє”, - повідомляють у міськраді.
Коли саме бійця привезуть до Хмельницького, невідомо, скоріш за все, лише наступного тижня. Наразі вирішуються питання, пов’язані з документацією. Вадим був похований під Старобільськом, його вдалось знайти лише через експертизу ДНК. Відтак, спочатку мають провести ексгумацію тіла.
Як повідомляють у міській раді, панахиду за загиблим айдарівцем відслужать у Свято-Покровському кафедральному соборі (вул. Володимирська, 113). Церемонія прощання з Вадимом Шалатовським відбудеться на головній площі Хмельницького - майдані Незалежності. Про дату та час повідомлять додатково.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую