ye-logo.v1.2

Мешканець Хмельниччини організував незаконний бізнес у сусідній області

Кримінал 2212
mvs.gov.ua
Водій зупинявся біля кожного двору у селі, чим зацікавив дільничного.. Фото: mvs.gov.ua

Міліціонери вилучили у чоловіка понад 1,2 тонни металобрухту.

На Житомирщині правоохоронці припинили незаконну закупівлю металобрухту жителем Хмельницької області. Жодних дозвільних документів на здійснення такої діяльності у чоловіка не виявилось, проте у нього вилучили понад 1,2 тонни брухту металу.
У селі Велика Волиця Любарського району дільничний інспектор міліції помітив, що водій вантажного мікроавтобуса з немісцевими номерами зупиняється біля кожного двору. Як з’ясувалось, він скуповував у людей металобрухт.
“Заготівельником металу виявився 64-річний житель Хмельницької області. Законодавством передбачено ліцензування такого виду діяльності, однак жодних дозвільних документів чоловік не мав”, - повідомляє прес-служба МВС України у Житомирській області.
З автомобіля правоохоронці вилучили електронні ваги та близько 1200 кілограмів металобрухту, який той уже встиг скупити у місцевого населення.
За чинним кримінальним законодавством, порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом (стаття 213 Кримінального кодексу України), карається штрафом від 50 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від 100 до 200 годин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую