ye-logo.v1.2

У Шепетівці відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО

Суспільство 2808
Фото: shepetivka.com.ua

На фасаді школи-гімназії, де навчався старший сержант Максим Коваль, встановили пам’ятний знак.

Днями, 18 березня, у Шепетівці на території школи-гімназії відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки на честь загиблого під час проведення антитерористичної операції на Сході України, випускника школи, старшого сержанта Максима Коваля.
Як повідомляє сайт міста, згадати подвиг Максима, висловити співчуття його рідним прийшли учні й педагоги школи, представники міської влади, а також усі небайдужі, хто шанує пам’ять про нього.
“Ще зовсім недавно Максим радів життю, безстрашно боронив суверенітет України. Та війна безжально забрала його у нас, – зазначила директор школи Надія Василівна Качоровська. – Для педагогічного колективу та учнів школи відкриття меморіальної дошки – дуже велика честь. У нашому навчальному закладі приділяється значна увага військово-патріотичному вихованню, уже тривалий час працює свій музей. Цього року триває створення нової експозиції, присвяченої Максиму Ковалю. Його подвиг стане взірцем для учнів не тільки нашої, а й усіх шепетівських шкіл.”
Нагадаємо, 20-річний Максим Коваль загинув 15 липня 2014 року при виконанні військових обов`язків в Донецькій області. Він був спокійним, домашнім хлопцем, але з твердим батьківським характером. Єдиний син у матері. Громада вшанувала подвиг героя хвилиною мовчання. До пам’ятного знаку присутні несли квіти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую