ye-logo.v1.2

Хмельницький “Спортлідер-2” боротиметься за чемпіонство

Спорт 1759
Фото: futsal.com.ua

Хмельницькі футзалісти в останньому турі оформили путівку до плей-офф.

У заключному турі Першої футзальної ліги України хмельницькому “Спортлідеру-2”, щоб пробитися до плей-офф, потрібно було на виїзді перемагати житомирський “ІнБев-Полісся-НПУ” та надіятися, що херсонський “Продексім” відбере очки у МФК “Одеса”. Так і сталося.
Хмельничани завдяки підсиленню з основної команди, ще у першому таймі забили три голи. А після перепочинку “Спортлідер-2” збільшив свою перевагу до 4:0. Опісля гра пішла на зустрічних курсах. “Спортлідерці” ще двічі засмутили голкіпера житомирської команди, проте й супернику дозволили відзначитися чотирма голами.
У підсумку “Спортлідер-2” переміг з рахунком 6:4. А завдяки нічийному результату між МФК “Одесою” та херсонським “Продексімом”, хмельничани з четвертої сходинки турнірної таблиці вийшли у плей-офф, де поборються за чемпіонство у Першій лізі.
У півфіналі “Спортлідер-2” зіграє із київським “ХІТом”, а житомирський “ІнБев-Полісся-НПУ” - з київським “Епіцентром К3”. Перші півфінальні матчі відбудуться з 17 по 19 квітня, повторні зустрічі - 24-26 квітня. Фінальні поєдинки пройдуть 1-3 травня.

“ІнБев-Полісся-НПУ” - “Спортлідер-2” 4:6 (0:3)
Голи: Мельник 27, Школьний 30, 31, Концеба 37 — Власович 6, 29, Мартинюк 7, Педяш 19, 26, 30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую