ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському грабіжники побили студента та відібрали у нього гроші

Кримінал 2487
Студента побили та відібрали у нього гроші і цінні речі.
Студента побили та відібрали у нього гроші і цінні речі.. Фото: p-p.com.ua

Зловмисникам загрожує ув'язнення терміном до шести років. Організатора взяли під варту.

Трійця грабіжників на чолі із 23-річним молодиком побили студента одного із Кам'янець-Подільських вишів та відібрали у нього цінні речі, прикраси та гроші.
Пізнього вечора після відпочинку в розважальному закладі 20-річний студент повертався до гуртожитку. На перехресті проспекту Грушевського та вулиці Драгоманова його наздогнали троє юнаків. Двоє із них затягнули хлопця до під’їзду найближчого будинку та побили. Інший — відібрав куртку, золотий ланцюжок, годинник, мобільний телефон та 800 гривень.
“Три доби знадобилось працівникам карного розшуку, аби вийти на слід зловмисників, — розповідає начальник міського відділу міліції Віталій Козярук. — Організатор грабежу, 23-річний кам’янчанин, раніше уже судимий за злочини майнового характеру. Він зізнався у скоєному та розповів про деталі вчинення злочину. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наші працівники наразі розшукують поплічників грабіжника.”
Міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 186 — грабіж. Покарання — ув'язнення терміном до шести років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую