ye-logo.v1.2

Година Землі - темрява заради майбутнього

Суспільство 2258
Фото: blogoreader.org.ua

У суботу, 28 березня о 20.30 в усьому світі стартує акція «Година Землі», під час якої люди вимкнуть світло на одну годину, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Година Землі започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблем зі зміною клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.
За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації у 2014 році до акції приєдналися понад 7 тисяч міст у 162 країнах світу. Зокрема в Україні до кампанії долучилися понад 55 міст та містечок.
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів для подолання екологічних проблем.
Департамент екології звертається до хмельничан з проханням долучитися до акції «Години Землі» та підтримати ініціативу шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими.

Даша ПАСТЕРНАК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую