ye-logo.v1.2

Хмельничанин виклав сім тисяч гривень шахраям за виграний позашляховик

Кримінал 2084
firtka.if.ua
На мобільний хмельничанину зателефонував незнайомий чоловік та повідомив про виграш новенького авто.. Фото: firtka.if.ua

Гроші чоловік відсилав нібито за його оформлення та транспортування з Києва.

До правоохоронців звернувся 27-річний хмельничанин: до нього на мобільний зателефонував незнайомий чоловік та повідомив про виграш новенького авто “Hyundai Accent”. У підтвердження своїх слів шахрай повідомив адресу Інтернет-сайту, де була вказана така інформація. Пізніше виявилось, що цей сайт — це рекламна сторінка, куди будь-хто може внести інформацію.

“Шахраї повідомили чоловікові, що потрібно сплатити 1% державного мита, що складає 2900 гривень. Після перерахунку грошей на картку, потерпілому знову зателефонували та повідомили, що потрібно сплатити ще 4100 гривень за транзитні номерні знаки на автомобіль та його транспортування, - повідомляють у прес-службі міліції. - Потім потерпілому повідомили, що він може виграти бонус — 20 тисяч гривень, але для його отримання також потрібно перерахувати певну суму. Після цього дзвінка хмельничанин звернувся до Хмельницького міськвідділу міліції з письмовою заявою про злочин.”

Правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо відкриття кримінального провадження за частиною першою статті 190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України. Проводиться робота по збору усієї можливої інформації, необхідної для розкриття злочину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую