ye-logo.v1.2

На Дністрі правоохоронці вилучили кілометр браконьєрських сіток

Кримінал 2937
Побачили сітки громадські активісти.
Побачили сітки громадські активісти.. Фото: mvs.gov.ua

Наразі проводяться заходи щодо встановлення власників знарядь вилову риби.

У районі Бакотської затоки працівники Кам’янець-Подільського райвідділу міліції спільно з представниками місцевих громадських організацій вилучили 11 незаконно встановлених рибальських сіток загальною довжиною близько одного кілометра.

«Близько 10-ї години до мене зателефонував громадський активіст та розповів, що разом із друзями приїхав на відпочинок до Бакотської затоки поблизу села Каштанівка. На воді чоловіки побачили буйки, до яких, як правило, прикріплюються рибальські сітки, — розповідає начальник Кам’янець-Подільського райвідділу міліції Ігор Благун. — Це повідомлення одразу ж було зареєстроване, на місце події виїхала слідчо-оперативно група.»

Як повідомляє прес-служба обласної міліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення власників браконьєрських знарядь вилову.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую