ye-logo.v1.2

У Києві на майдані Незалежності вшанували загиблих бійців “Айдару” з Хмельниччини

Суспільство 4190
FPA/UPG/IR
Назару Якубовському було лише 17 років, а Вадиму Шалатовському - 31 рік.. Фото: FPA/UPG/IR

У столиці України попрощалися із загиблими “айдарівцями”. Тіла бійців розшукали лише через півроку серед невідомих, похованих у Старобільську.

На столичному майдані Незалежності у середу, 25 березня, попрощались із загиблими на Донбасі бійцями батальйону “Айдар”.

17-річний Назар Якубовський та 31-річний Вадим Шалатовський трагічно загинули 5-го вересня під містечком Щастя, що на Луганщині. Виконуючи бойове завдання, військові потрапили в засідку ворога - обидва загинули на місці. Лише через понад півроку бійців вдалося розшукати за тестом ДНК серед невідомих, похованих у Старобільську, - повідомляє “ТСН”.

Віддати шану героям прийшли побратими, друзі, рідні та небайдужі кияни. Труни з тілами пронесли вздовж тризуба, викладеного з лампадок, до стели Незалежності. Не стримуючи сліз, присутні проводжали героїв державним гімном України та сумними акордами “Плине кача”.

Після Києва тіла загиблих доправили до рідного Хмельницького, де з українськими воїнами попрощаються, сьогодні, 26 березня, на майдані Незалежності о 12:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую