ye-logo.v1.2

У Теофіполі молодик у батьківському гаражі організував наркопритон

Кримінал 2962
Зловмисник знайшов кущі коноплі на околиці міста.
Зловмисник знайшов кущі коноплі на околиці міста.. Фото: newskaz.ru

Бажання покурити «травички» переросло у три кримінальні провадження.

Міліціонери викрили у Теофіполі наркопритон. 22-річний зловмисник не лише сам вживав марихуану, а й залучив до цього свого товариша.

Як пояснив підозрюваний, влітку на околиці селища він виявив декілька кущів коноплі. Пізніше зібрав та висушив зілля і зберігав його в батьковому гаражі.

«Але цим молодик не обмежився — залучив до куріння марихуани і свого знайомого, який раніше не вживав наркотиків. Крім того, у гаражі підозрюваний облаштував наркопритон. Виготовивши власноруч кальян, він пригощав зіллям товаришів», - повідомляє прес-служба обласного управління міліції.

Зловмисника підозрюють у порушені частини першої статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), частини першої статті 315 (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частині першій статті 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую