ye-logo.v1.2

На Ярмолинеччині охороняти правопорядок міліціонерам допомагає громадськість

Суспільство 2003
До складу громадського формування “Титан” входять підприємці, державні службовці, пенсіонери.
До складу громадського формування “Титан” входять підприємці, державні службовці, пенсіонери.. Фото: mvs.gov.ua

Громадське формування “Титан” створено в Ярмолинцях 10 років тому.

До патрулювання міста активісти раніше долучалися тільки у вихідні та святкові дні, але впродовж останніх кількох місяців вони виходять на охорону громадського порядку разом з працівниками Ярмолинецького райвідділу міліції щовечора.

За інформацією прес-служби обласного управління міліції, громадське формування “Титан” створено в Ярмолинцях ще 10 років тому. За цей час його члени здобули серед місцевого населення повагу та авторитет. До складу входять підприємці, державні службовці, пенсіонери.

“Можна досягти значних успіхів у боротьбі зі злочинністю, якщо об’єднати усіх разом навколо спільної мети: органи місцевого самоврядування, організації, навчальні заклади, правоохоронні органи, небайдужу громадськість, — говорить начальник міліції Ярмолинеччини Олександр Завадський. — Лише разом зуміємо подолати негативні явища, які панують у суспільстві. Так, участь добровольців в охороні громадського порядку дозволяє збільшити кількість патрульних нарядів, що, у свою чергу, робить вулиці селища безпечнішими”.

Самі ж активісти стверджують, що участь у громадському формуванні — це вияв їхньої громадянської позиції. Таким чином вони допомагають не тільки міліції, а й населенню.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую