ye-logo.v1.2

У школі на Хмельниччині незаконно працювала перукарня

Суспільство 2694
Прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами розірвати договір оренди та звільнити приміщення школи.
Прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами розірвати договір оренди та звільнити приміщення школи.. Фото: dnz58.edu.vn.ua

Наразі за втручання прокуратури приміщення навчального закладу звільняється для подальшого використання в інтересах дітей.

У Старокостянтинівському районі в одній із шкіл діти могли не лише навчатися, а й робити зачіски. Хоча, відповідно до чинного законодавства, забороняється використовувати шкільне майно не за призначенням, з 2012 року підприємець незаконно орендував там приміщення, загальною площею 35 кв. метрів. Чоловік використовував його для діяльності салону-перукарні.

“Реагуючи на це порушення, прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами розірвати договір оренди та звільнити приміщення школи, - повідомляє прес-служба обласної прокуратури. - Господарський суд Хмельницької області задовольнив позов та зобов’язав фізичну особу-підприємця повернути місцевій громаді частину приміщень загальноосвітнього навчального закладу.”

Наразі на виконання судового рішення частина приміщень навчального закладу звільняється для подальшого використання в інтересах дітей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую