ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові 23 сім’ї військовослужбовців отримали житло

Суспільство 2519
За рахунок повної реконструкції житлово-казарменного приміщення 23 сім’ї отримали свої довгоочікувані квадратні метри.
За рахунок повної реконструкції житлово-казарменного приміщення 23 сім’ї отримали свої довгоочікувані квадратні метри.. Фото: staradm.gov.ua

Солдатам вручили ордери на отримання постійного та службового помешкання.

В останній березневий день військовослужбовці у Старокостянтинові одержали ключі від одно-, дво- та трикімнатних квартир. У військовій частині Польова пошта В 2806 відбулася урочиста церемонія вручення ордерів на отримання постійного та службового житла сім’ям військових.

“За рахунок повної реконструкції житлово-казарменного приміщення 23 сім’ї отримали свої довгоочікувані квадратні метри. З 2009 року це перше будівельне оновлення фонду житла для військових у Старокостянтинові, - повідомляють у райдержадміністрації. - Одно-, дво-, трикімнатні квартири облаштовані центральним опаленням, сантехнікою, газовими плитами. Загалом новоселам доведеться вкласти мінімум коштів та зусиль для того, аби заселитися у нове житло.”

Командир частини полковник Микола Коваленко розповів, що реконструкція об’єкту розпочалась ще кілька років тому і завершення очікували ще минулого року, однак події на Сході внесли деякі корективи.

“Сьогодні Україна неабияку увагу звертає на оновлення і зміцнення армії в цілому і програма забезпечення житлом - є одним із пріоритетних завдань. Незважаючи на певні об’єктивні труднощі, робота щодо забезпечення військовослужбовців житлом жодним чином не може бути припиненою”, - наголосив очільник РДА Михайло Яснюк.
Загалом вдалося переобладнати 36 квартир. Та на цьому не зупинятимуться: як запевняє командування частини, у подальших планах – реконструкція ще однієї казарми.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую