ye-logo.v1.2

На Хмельниччині Антимонопольний комітет взявся регулювати ціни на цукор

Економіка 3344
Ціни на цукор мають бути економічно обґрунтовані.
Ціни на цукор мають бути економічно обґрунтовані.. Фото: agravery.com

Шістьом заводам області рекомендовано встановити вартість цукру на економічно обґрунтованому рівні.

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України взялося регулювати ціни на цукор у регіоні. Відповідним підприємствам області рекомендовано не допускати дій з ознаками зловживання монопольним становищем. Про це йдеться на сайті відомства.

“Рекомендовано ВП “Наркевицький цукровий завод”, ТОВ “Волочиськ – Агро”, ТОВ “Агропартнер-1” (м. Красилів), ПАТ “Теофіпольський цукровий завод”, ТОВ “Старокостянтинівцукор”, ПАТ “Шепетівський цукровий завод” не допускати дій з ознаками зловживання монопольним становищем. Зокрема, встановлювати ціни на цукор на економічно обґрунтованому рівні, виходячи із власних витрат”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, хмельницькі антимонополісти рекомендують деяким підприємствам не підвищувати ціни і не створювати дефіциту на курячі яйця.

“ПАТ „Агрофірма Авіс” (с. Гуменці, Кам’янець-Подільський район), СТОВ „Хорост Плюс” (с. Кадиївка, Ярмолинецький район), СТОВ „Хорост – Поділля” (с.Мацьківці, Хмельницький район) рекомендовано не допускати дій з ознаками зловживання монопольним становищем. Зокрема, вжити невідкладних заходів для недопущення безпідставного підвищення цін та створення штучного дефіциту на яйця курячі”, - зазначають в обласному відділенні Антимонопольного комітету.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую