ye-logo.v1.2

SMS новини 30 Липня

2103

від читачів

ВИБРИКИ «ЧЕРВОНОГО ПІВНЯ»
20.07 Вчора була пожежа на Красилівському агрегатному заводі. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 10 гривень на рахунок.)

КОМУНАЛЬНІ НЕГАРАЗДИ
21.07 20 липня вже вкотре різного віку компанія виходить на дах будинку на вул. Перемоги, 12. Сходять з розуму від  бездіяльності. Від кого залежить закриття горищ? Або чекають, поки хтось розіб’ється. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).   
«Напевно, збили замок на дверях, що ведуть на горище, – розповідає Олександр Подолянин, головний інженер ЖЕКу №6. – Але ні скарг, ні дзвінків з вказаної адреси не надходило. Про проблему чую вперше.

ОТАКОЇ!
20.07 В Городоцькій райполіклініці в реєстратурі запис сільських жителів проводиться безвідповідально. В черзі стоїш півгодини через відсутність працівника в робочий час!  (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).  
«В реєстратурі працює три медреєстратори, – пояснює Людмила Корюшко, завідуюча Городоцькою районною поліклінікою, – двоє реєструють міських жителів і одна – сільських. Такого, щоб їх не просто не було на робочому місці, бути не може. Можлива ситуація, коли реєстратор носила карточки пацієнтів у кабінети лікаря, але це займає кілька хвилин».

22.07 18 липня зайшла у тролейбус (204) за маршрутом 9, а в ньому їхати неможливо. Працює пічка і це о 14.00 при температурі +34 градуси! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).

24.07 Я ходив пішохідною доріжкою, через залізничну колію в Гречанах. Нікого там не калічать! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).  
26.07 Будинок з привидами полюють на людей, добре, що ще не вбивають! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).
За словами автора повідомлення, в селі Гринева Віньковецького району з недавніх пір завівся привид. Поселився він в одній із пустуючих осель на краю села. І дає про себе знати пізно ввечері, коли одинокі селяни йдуть повз хату. Дівчина сама двічі чула позаду себе кроки.

26.07 В с. Сутківці Ярмолинецького району ніхто не цікавиться долею двох дітей: 2 та 13-ти років. Матір покинула їх на  свого співмешканця та психічно хворого брата, а  сама вже рік в Італії. Менша дитина вже давно десь зникла! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).    
За словами автора повідомлення, молодша дитина зараз знаходиться у своєї бабусі – матері співмешканця заробітчанки. Старша живе із психічно неврівноваженим вітчимом та материним братом, пацієнтом психіатричної лікарні.

ЖАХ!
22.07  21 липня в с. Солобківці  Ярмолинецького району внаслідок ДТП загинув одинадцятикласник. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 10 гривень на рахунок).   
Слідчий відділення з оформлення ДТП у Хмельницькій області Юрій Мазур, який виїжджав на місце пригоди, коментувати це повідомлення по телефону відмовився, мотивуючи це тим, що невпевнений у тому, що з ним розмовляє кореспондент. «Усі подробиці зможу розповісти лише при зустрічі, коли переконаюся, що ви справді кореспондент газети», – сказав він.

22.07 У Підволочиську зійшов з рейсів потяг. Жертв немає. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 10 гривень на рахунок).

23.07 Мешканця с. Степок Старокостянтинівського району (25 років) збив автомобіль на смерть! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 10 гривень на рахунок). 

26.07 21 липня в Буйволівцях Ярмолинецького району чоловік ножем у груди ударив свою матір. Жінка вижила.  (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 10 гривень на рахунок).
За словами автора повідомлення, чоловік питущий, неодноразово кодувався, а після того, як кілька місяців тому добровільно пішов із життя його син, знову запив. Дружина пішла від нього, і чоловік жив із 70-літньою матір’ю. Коли жінка, намагаючись підняти п’яного сина з ліжка, облила його холодною водою, він, розлютившись, ударив її ножем у груди. Нині вона знаходиться в хірургічному відділенні Ярмолинецької районної лікарні.

26.07 24 липня у с. Сергіївка Волочиського району втопився молодий чоловік. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).  

ДОЗВОЛЬТЕ ПОСКАРЖИТИСЯ
22.07 Значно погіршилась якість хмельницького пива. Де патріотизм дирекції та влади? Подейкують, що «Рогань» наклав лапу на завод. Що можна сказати… (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).  
«Ми є самостійне і платоспроможне товариство і не маємо жодних намірів з кимось об’єднуватися. Наразі вкладаємо кошти у розвиток підприємства та маємо великі плани на майбутнє. А ще несемо відповідальність за якість живого пива, яке виробляємо. Вважаю, ці чутки – справа рук конкурентів», – прокоментував заступник директора ВАТ «Хмельпиво» Петро Хом’юк.

22.07 В Новоленську Волочиського району закрили школу. Батьки були проти закриття, але нас ніхто не підтримав. Маленькі діти мають ходити в сусіднє село за 3 км. (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).  
«Ми цього літа закрили чотири малокомплектні початкові школи, – пояснює Алла Плотнікова, начальник відділу освіти Волочиської РДА. – В них навчалося менше, ніж по п’ять учнів. Діти з цих шкіл переведені в школи І-ІІІ ступенів і навчатимуться в нормальних умовах, з комп’ютерними класами, спортивними залами і відповідною кількістю вчителів. У всіх школах діє програма підвезення учнів і вчителів, тому із доставкою дітей проблем не буде. Вчителі, які працювали в цих школах, також переведені на роботу в ті ж школи, що і діти. Рішення про закриття шкіл були прийняті громадами на зборах села».

23.07 Що робиться на Летичівських водоймах?! Немає, де скупатися! Влада, зверніть на це увагу! (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).
 
ЕМОЦІЇ
24.07 Шановні земляки! Запрошую вас відвідати мальовничий куточок Подільської землі – село Рогізна Кам’янець-Подільського району. Для тих, хто любить «екстрім» і має власний БТР – враження незабутні! Важко в наш час знайти ще одну таку «дорогу життя». (Прим. ред. – автор повідомлення отримує 5 гривень на рахунок).   

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую