ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському псевдоміліціонери ошукали людей на 41 тисячу гривень

Кримінал 2129
bc-like.com
Зловмисники пропонували за гроші врятувати родичів від кримінального покарання. . Фото: bc-like.com

Зловмисники телефонували до кам'янчан, представляючись правоохоронцями, й пропонували за гроші врятувати їхніх рідних від кримінального покарання.

Вподовж минулого тижня до Кам'янець-Подільського міського відділу міліції звернулося із заявами двоє громадян, які потрапили на «гачок» шахраїв.

«У першому випадку до жінки зателефонував невідомий, який представився слідчим та повідомив, що її син вчинив тяжкий злочин і наступні десять років проведе за ґратами. Але питання можна вирішити за чималу винагороду, і гроші потрібно перерахувати швидко, впродовж 30 хвилин. Схвильована матір, виконавши вказівки шахрая, перерахувала на вказаний ним рахунок 21 тисячу гривень. Потім, як виявилось, син увесь час був на роботі та навіть не здогадувався про свої «проблеми», – повідомляють у прес-службі Хмельницького обласного УМВС.

Інший потерпілий рятував сина від кримінальної відповідальності за збут наркотиків. «Псевдоміліціонер повідомив чоловікові, що за годину сина «закриють», але є можливість владнати проблему. Для цього потрібно перерахувати на вказаний рахунок 20 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні. – Батько все виконав, а через 15 хвилин дізнався, що з його сином все гаразд, і весь цей час він був удома».

Як зазначив т.в.о. начальника Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Володимир Калашнік, за фактами шахрайських дій відкрито кримінальні провадження.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую