ye-logo.v1.2

Силовики Хмельниччини отримали понад три мільйони гривень матеріальної допомоги від обласної ради

Суспільство 1840
Депутати проголосували за виділення цим структурам коштів на потреби, пов’язані із участю у проведенні АТО.
Депутати проголосували за виділення цим структурам коштів на потреби, пов’язані із участю у проведенні АТО.. Фото: Галина Мельник

На черговій сесії обласна рада виділила їм із резервного фонду по 900 тисяч гривень на пально-мастильні матеріали та запчастини.

Розглянувши звернення керівників управління СБУ, управління міліції та Національної академії держприкордонслужби імені Б.Хмельницького, депутати прийняли рішення про виділення цим структурам коштів на потреби, пов’язані із участю у проведенні АТО. Вони отримають по 900 тисяч гривень із резервного фонду бюджету на пально-мастильні матеріали, запчастини та необхідне обладнання. Окрім того, обласному управлінню СБУ виділили додатково ще 346 300 гривень на відшкодування кредиторської заборгованості, яка утворилася з 1 січня цього року. Нагадаємо, раніше для ремонту управління обласна рада виділила два мільйони 250 тисяч гривень.

«У проведенні антитерористичної операції залучено більше 50 працівників СБУ області. Співробітники управління досить успішно виконують покладені завдання, протидіють диверсійним групам, взаємодіють з іншими силовими структурами. Нашими працівниками уже затримано 41 диверсійну групу у зоні АТО. За цими фактами відкриті кримінальні провадження. Для потреб працівників СБУ області у зоні антитерористичної операції задіяно 10 одиниць транспорту. Щоб забезпечити їх пальним, потрібні кошти», - звернувся до депутатів начальник управління СБУ у Хмельницькій області Анатолій Будовіцький.

За словами начальника обласного управління МВС Миколи Семенишина, у проведенні антитерористичної операції залучено більше 500 співробітників міліції. Щоб виконувати поставлені завдання, забезпечувати правопорядок, охороняти стратегічні об’єкти на контрольованій території, потрібні пально-мастильні матеріали, на яких в управління недостатньо коштів.

Як зазначив в.о. ректора Національної академії Державної прикордонної служби імені Б.Хмельницького Олег Шинкарук, виділені обласною радою кошти будуть спрямовані на придбання матеріалів та обладнання для облаштування центру навчання прикордонників.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую