ye-logo.v1.2

Хмельницька АЕС посилила охорону зовнішніх об’єктів

Суспільство 1999
Серед об’єктів, які посилено охороняються - водойма-охолоджувач.
Серед об’єктів, які посилено охороняються - водойма-охолоджувач.. Фото: xaec.org.ua

Територія електростанції не обмежується лише периметром проммайданчика: ряд будівель, споруд та важливих об’єктів знаходяться поза його межами.

Враховуючи події на Сході України, посилено охорону важливих зовнішніх об’єктів на Хмельницькій АЕС. Як зазначає начальник загону відомчої воєнізованої охорони Микола Нечипорук, працівники загону разом із військовими, які охороняють електростанцію, працюють на спільний результат, забезпечуючи контроль над стратегічними об’єктами підприємства.

«Вже більше року загін відомчої воєнізованої охорони працює в посиленому режимі чергування. За даний період збільшено кількість постів, що охороняються зі зброєю, та покращено засоби індивідуального захисту персоналу, включаючи шоломи та бронежилети. Протиправних дій та посягань на зовнішні об’єкти Хмельницької АЕС протягом збіглого періоду не зафіксовано, необхідності у застосуванні зброї не виникало», - повідомляють в інформаційному центрі ВП ХАЕС.

Серед об’єктів, які посилено охороняються - водойма-охолоджувач, охорона якої здійснюється спільно з державними інспекторами рибохорони. Цю територію щоденно патрулюють.

Для подальшого надійного захисту зовнішніх об’єктів Хмельницької АЕС здійснюється постійний контроль територій, проводиться аналіз виявлених недоліків та змін в оперативній обстановці, за результатами яких розробляються та впроваджуються додаткові заходи, направлені на вдосконалення ефективності захисту зовнішніх об’єктів ХАЕС.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую