ye-logo.v1.2

Письменники Хмельниччини видали книгу про події революції Гідності

Культура 5041
oblrada.km.ua
У збірнику вміщено тісно пов’язані з поточним моментом в історії України патріотичні твори поетів, прозаїків, казкарів.. Фото: oblrada.km.ua

У світ вийшов художньо-публіцистичний збірник “Дух вічний України”, в якому більше 60-ти митців області окреслюють минулорічну і сьогоднішню ситуацію в країні.

На Хмельниччині вийшов друком художньо-публіцистичний збірник, в якому більше 60-ти митців області висвітлюють події революції Гідності. Як повідомляють в облраді, видано три сотні примірників збірника “Дух вічний України”, як кажуть, толокою. Голова обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки “Конгрес літераторів України”, він же редактор-упорядник книги Володимир Захар’єв, запросив до співпраці у виданні літературно-художнього збірника членів міської літературної спілки “Поділля”, обласного осередку Національної спілки письменників України, обласної організації Національної спілки журналістів, депутатів обласної ради, меценатів.

У збірнику вміщено тісно пов’язані з поточним моментом в історії України патріотичні твори поетів, прозаїків, казкарів, які представляють Хмельницький обласний осередок Всеукраїнської творчої спілки “Конгрес літераторів України”, Хмельницьку міську літературну спілку “Поділля”, обласну організацію Національної спілки письменників України та районних літературно-мистецьких осередків з Полонного, Старої Синяви, Дунаєвець, Кам’янця-Подільського Деражні та інших міст і районів області.

Частину віддрукованих примірників літератори передали керівництву обласної ради, яка, в свою чергу, в той же день передала їх через волонтерів нашим бійцям у зону антитерористичної операції. Десятки примірників планується передати до Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни та Хмельницького військового госпіталю, де військовослужбовці проходять лікування та реабілітацію. Кілька сотень книг потрапить на полиці бібліотек та у навчальні заклади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую