ye-logo.v1.2

Поборемо рак лімфи разом! На лікування артистки “Козаків Поділля» треба 700 тисяч гривень

Допомога 3182

Щоб врятувати життя артистці балету козацького державного ансамблю пісні та танцю "Козаки Поділля" Альоні Кудлюк треба зібрати 700 тисяч гривень.

Жінка хворіє на рак лімфатичної системи, а зараз в Україні з'явилися ліки, які здатні вилікувати цю хворобу. Існує моноклональна терапія, коли ліки діють тільки на ракові клітини і не шкодять здоровим. Для Альони це шанс вилікуватися і зберегти своє життя.
“Ці ліки ноу-хау. В Україні вони лише нещодавно з'явилися. Ми спілкувалися в Києві з найкращим гематологом країни. Він вже випробовував їх, і ліки дали позитивні результати, - розповідає подруга хворої Майя Онищук. - Якщо ми почнемо лікування в квітні, то до серпня нам треба зібрати 700 тисяч гривень. Поки що ми зібрали 100 тисяч”.
Повний курс лікування складається з дев'яти введень препарату, але зараз треба зібрати гроші хоча б на необхідних шість ін'єкцій. Для одного введення треба дві ампули, а процедуру треба повторювати протягом кожних двох тижнів.
Альона зараз у важкому стані. Через ослаблений імунітет у неї з'явився бронхіт, який не дає жінці нормально дихати.
“Нам пообіцяла допомогти восьма десантна бригада, яка зараз перебуває у зоні АТО. Військові підготують відеозвернення до хмельничан і влади зі закликом підтримати Альону Кудлюк. Солдати переконані, що поки вони там воюють, тут люди мають допомагати один одному”, - додає Майя.
Також Альону підтримає благодійними концертами національний заслужений академічний український народний хор імені Г. Верьовки. 17 квітня відбудеться одразу два їхніх концерти у місті Хмельницькому.

Раніше для лікування хвороби Альони Кудлюк вже були організовані два благодійні концерти. Завдяки небайдужим людям тоді вдалося зібрати 40 тисяч гривень. “Після того, як про хворобу Альони дізналося багато людей, до нас приходили навіть пенсіонери, й приносили гроші їй на лікування. Люди нам дуже допомагають і Альона цю підтримку відчуває”, - говорить Майя Онищук.

В Хмельницькому благодійні концерти відбудуться 17 квітня. О 14.00 артисти співатимуть для студентів (для них вартість квитка становить 10 гривень) в театрі імені М. Старицького, а о 17.00 концерт буде в міському будинку культури (вартість квитка — 50 гривень).

Нагадаємо, артистці балету козацького державного ансамблю пісні та танцю "Козаки Поділля" Альоні Кудлюк діагностували рак лімфатичної системи ще у 2011 році. З тих пір вона безперервно бореться з хворобою.
Реквізити для допомоги:
Приватбанк № картки 5168-7420-1576-5690 (Альона Кудлюк)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую