ye-logo.v1.2

У Хмельницькому мотоцикліст загинув, врізавшись в металеву огорожу

Суспільство 8530
Внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм помер у приймальному відділенні міської лікарні.
Внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм помер у приймальному відділенні міської лікарні. . Фото: прес-служба УДАІ в Хмельницькій області

Ще один водій мотоцикла розбився насмерть у Летичівському районі.

Учора, 13 квітня, у Хмельницькому близько 13 години по вулиці Перемоги 37-річний водій мотоцикла “Kawasaki” допустив зіткнення з металевою огорожею, яка відділяє проїзну частину від тротуару. Як повідомляють в обласному управлінні ДАІ, внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм помер у приймальному відділенні міської лікарні.

За інформацією прес-служби Державтоінспекції області, це не єдина ДТП за участю мотоциклістів. 11 квітня в селі Шрубків Летичівського району водій, керуючи мотоциклом “Днепр – 11”, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку виїхав на узбіччя і врізався у бетонний стовп паркану. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

А 12 квітня у с. Балин Дунаєвецького р-ну 15-річний юнак, керуючи мотоциклом “Musstang MT 150-5”, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя вулиці та допустив перекидання мотоцикла. В результаті ДТП школяр отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правого стегна та лівої ключиці, а в його 17-річного пасажира також зламане стегно. Обох доставили у травматологічне відділення Дунаєвецької ЦРЛ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую