ye-logo.v1.2

Підприємці Хмельниччини сплатили сім з половиною мільйонів гривень “за ліс”

Суспільство 1987
Платниками рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів стали колишні платники збору за спеціальне використання лісових ресурсів.
Платниками рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів стали колишні платники збору за спеціальне використання лісових ресурсів. . Фото: tsn.ua

Місцеві бюджети з цієї суми отримали 4 мільйони 845 тисяч гривень.

За спеціальне використання лісових ресурсів бізнес-спільнота Поділля у січні-березні 2015 року сплатила до зведеного бюджету України 7,52 мільйона гривень.

Як повідомляють у фіскальній службі, із цієї суми місцеві бюджети краю отримали 4 мільйони 845 тисяч гривень “лісової ренти”. Державна скарбниця наразі одержала 2 мільйони 676 тисяч гривень, а це 50 відсотків перерахованої рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів у частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування.

Податківці нагадують, що за податковою реформою, яка вже набула чинності, платниками рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів стали колишні платники скасованого збору за спеціальне використання лісових ресурсів.

За Податковим Кодексом України, рентна плата складається із плати за користування надрами для видобування корисних копалин, за користування надрами в цiлях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, за користування радiочастотним ресурсом України, за спецiальне використання води, за спецiальне використання лiсових ресурсів та рентної плати за транспортування нафти i нафтопродуктiв магiстральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами природного газу та амiаку територiєю України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую