ye-logo.v1.2

Перший день Proskurov Fashion Days: квітуча класика, романтична жіночність і смілива войовничість

Суспільство 2926
Моделі хмельницької дизайнерки Natali Dudku вирізнялися своєю витонченістю і легкістю.
Моделі хмельницької дизайнерки Natali Dudku вирізнялися своєю витонченістю і легкістю. . Фото: автора

Молоді, але вже відомі українські дизайнери демонстрували хмельничанам модні віяння і своє бачення стилю.

Стартував третій сезон Proskurov Fashion Days. Цього разу модні вихідні проходять у Хмельницькому обласному художньому музеї. Завдяки цьому fashion-проекту хмельничани мають можливість ознайомитися з творчістю провідних дизайнерів країни та дізнатися про останні тенденції моди.

Першого дня свої колекції представили дизайнери Natali Dudka (м.Хмельницький), Alina Kovtun (м.Чернівці), TM Anazel (м.Хмельницький), Chernika by Cherkas (м.Київ). Подіумом дефілювали моделі як у стриманих класичних спідницях і жакетах, так і в найсміливіших сукнях і балахонах.

Колекція дизайнерки Alinu Kovtun створена у тьмяних тонах. Під пісню «Холодно» групи «Океан Ельзи» моделі дефілювали подіумом, демонструючи таке ж «холодне» вбрання. «Події в Україні і водночас мої внутрішні переживання надихнули створити мене саме таку колекцію. Хотілось переосмислити все погане, що трапилося за останній час, і зрозуміти, що ми не можемо бути бездіяльними. Тому я наважилася створити колекцію», - розповідає чернівецька дизайнерка.

Київський дизайнер Chernika by Cherkas також представив колекцію войовничого характеру, в якій переважали темні відтінки сірого, фіолетового, чорного кольорів. Він створив образ сучасної незалежної жінки, яка завжди залишається сильною.

Моделі хмельницької дизайнерки Natali Dudku вирізнялися своєю витонченістю і легкістю. Її романтичний і ніжний одяг створений у пастельних тонах: персикових, блакитних, сніжно-білих. Особливістю колекції хмельничанки стали легкі образи, створені з натуральних тканин. Представлені коктейльні сукні, топи, шорти, жакети підкреслюють фігуру, при цьому залишаючись функціональними.

Ще одна колекція, продемонстрована на першому дні проекту, була також хмельницьких дизайнерів. Торгова марка Anazel представила публіці практичні і стильні образи спортивної класики. «Ми показали колекцію якісного і функціонального одягу. У ньому кожна жінка зможе піти і на роботу, і в ресторан. Родзинкою нашого вбрання стали дрібні деталі на одязі, які роблять річ неповторною і вишуканою», - говорить директор ТМ «Anazel» Ольга Зеленюк.

Загалом перший день модного свята запам’ятався яскравим контрастом запропонованих моделей. Вбрання дизайнерів поєднало у собі весняну чарівність і невинність, вишукану практичність і спортивну класику та сміливу войовничість і красиву силу.

Дизайнерка Natali Dudka презентувала колекцію у пастельних тонах

За кулісами: моделі готуються до чергового показу

Alina Kovtun своєю колекцією закликала не бути бездіяльними

Вбрання від ТМ "Anazel" приваблює своєю вишуканістю і практичністю

ТМ "Anazel" сьогодні запропонувала чи не найбільшу колекцію одягу

 Неймовірні сукні від київського дизайнера Chernika by Cherkas

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую