ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» по пенальті обіграв чвертьфінального суперника

Спорт 2012

Проте, щоб пробитися до півфіналу, хмельничанам потрібно перемогти «Титан-Зорю» у третьому матчі.

Хмельницькі вболівальники побачать третій матч чвертьфінального протистояння між «Спортлідером+» та покровським «Титан-Зорею». Два тижні тому у Покровському перша гра плей-офф між цими суперниками закінчилася впевненою перемогою господарів майданчику з рахунком 4:1. Щоб продовжити боротьбу за чемпіонство, «Спортлідеру+» потрібно було перемагати «титанівців» вдома у суботу, 18 квітня.
Матч-відповідь хмельничани розпочали вкрай невдало. На старті гри покровці створили декілька небезпечних моментів, а згодом і забили гол. На четвертій хвилині Валерію Грицовцю вдався удар з десяти метрів. Надалі гості більше надіялися на власні контратаки, віддавши ініціативу «спортлідерам» і варто відзначити, що контратакували «титанівці» досить гостро. Проте до завершення першого тайму й «Спортлідер+» мав достатню кількість нагод, аби не лише відновити статус-кво, а навіть повести в рахунку. Але свої моменти суперники змарнували.
І лише після перепочинку господарям майданчику вдалося забити гол – відзначився Андрій Чуднов. Опісля Дмитро Калуков з пенальті вивів хмельничан вперед – 2:1. От тільки на цьому матч не завершився. На 39-ій хвилині Павло Пічкуров подарував глядачам серію післяматчевих пенальті, адже його гол виявився останнім в другому таймі.
Проте більш вдаліше післяматчеві пенальті пробили саме «спортлідерці» - два з трьох, у той час, коли покровці лише одного разу реалізували «точку».
У неділю, 19 квітня, «Спортлідер+» та «Титан-Зоря» проведуть між собою третій чвертьфінальний матч і той, хто у ньому переможе, вийде до півфіналу футзальної Екстра-ліги.

«Спортлідер+» - «Титан-Зоря» - 2:2 (0:1)
Голи: Чуднов 31, Калуков 37 (з пенальті) – Грицовець 4, Пічкуров 39.

Серія пенальті: Валерій Грицовець – 0:0 (воротар), Олексій Фетько – 1:0, Анатолій Мілінький – 1:1, Дмитро Михайленко – 1:1 (воротар), Едуард Кулик – 1:1 (повз ворота), Дмитро Калуков – 2:1.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую