ye-logo.v1.2

Модницям на замітку від Proskurov Fashion Days: у тренді мокасини та різнокольорові сукні

Культура 3401

Другого дня fashion-події дизайнери демонстрували глядачам плетені речі, легкі вінтажні сукні, яскраві різнокольорові сарафани та пальта кольору морської хвилі.

Перший день для модників минув. А другого - свої колекції представили Chernika Boutique (м. Київ), KEKA (м. Одеса), KNITEL (м. Хмельницький), MARCHI (м. Київ). Українські дизайнери дивували хмельничан своєю різноплановістю.

Одеські дизайнери «KEKA» Денис Короткий і Костянтин Леонтьєв запропонували глядачам колекцію одягу осінь-зима 2015-2016 років. За словами митців, спочатку вони створювали колекцію, лише як чоловічу, але згодом вирішили розширитись. «Колекція називається «To the moon», її ідея виникла, споглядаючи одного разу на місяць. Для одягу ми використали чорні та білі кольори, оскільки вони є класикою. А колір морської хвилі символізує місто Одесу», - розповідає один з авторів колекції Денис Короткий.

Колекцію «To the moon» бачили вже на Львівському тижні моди і в Одесі. Також одеські дизайнери мали презентувати свій одяг на Нью-Йоркському тижні моди, але через технічні моменти американці не змогли познайомитися з «місячною» колекцією.

"KEKA" презентували колекцію у чорно-білих тонах і кольорі морської хвилі

Хмельницька дизайнерка Наталія Кнітель представила колекцію плетеного одягу, на яку її надихнула історична стрічка про Жанну д’Арк. Вона проекспериментувала з кольором, фактурою, різними типами плетіння, створивши неповторну і різноманітну колекцію.

Бренд "KNITEL" продемонстрував всю різноманітність плетеного одягу

Вирізнилася серед інших колекція столичного дизайнера «Chernika Boutique». Його моделі дефілювали подіумом у яскравому кольоровому вбрані і мокасинах. Створивши дійсно весняний настрій, він продемонстрував веселі дівочі образи. «Автор колекції Сергій Черкас. Він дуже любить все яскраве, літнє, дівоче. Весь його одяг створений у такому стилі, - говорить помічниця дизайнера Вікторія Доценко. – Ми представили хмельничанам колекцію весна-літо 2015, цього разу переважають м’ятні, блакитні, помаранчеві кольори».

Сергій Черкас любить все яскраве, веселе, дівоче

Завершувала модні дні у Хмельницькому також київська дизайнерка «MARCHI». За її словами, створити колекцію її надихнула вінтажна мода, зокрема вінтажні весільні сукні. «Це літня колекція, тому вона світла, легка. Ми хотіли саме її презентувати, щоб люди відчули весну і літо, - ділиться автор колекції Наталія Кухар. - Тут поєднані американський вінтажний купальник і весільна вінтажна сукня. Тому у колекції присутні спортивні тканини, сітка».

У колекції поєднанні вінтажні купальники і весільні сукні

На Proskurov Fashion Days люди приходили, аби дізнатися про останні тенденції моди, познайомитися з творчістю українських дизайнерів і просто побути серед людей - поціновувачів моди.

«Я вражений від побаченого. Не очікував такого масштабу події. Всі запрошені дизайнери продемонстрували гідні колекції. Мені навіть важко визначитися, яка найбільше сподобалася», - розповідає гість fashion-події Віталій Монастриський.

«У захваті від одеських дизайнерів. Їхні образи були шикарні. Найбільше сподобалися темно-зелені пальта. Хотіла б собі одне з них придбати», - ділиться враженнями Ольга Крамар.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую