ye-logo.v1.2

У зоні АТО затримали росіянина, який переховувався від хмельницьких міліціонерів

Кримінал 2500
Від хмельницьких правоохоронців росіянин втік у Луганську область.
Від хмельницьких правоохоронців росіянин втік у Луганську область.. Фото: ukranews.com

Чоловіка підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю.

У п’ятницю, 18 квітня, співробітники міліції на блокпосту на в’їзді до міста Щастя, що у Луганській області, зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter», в якому знайшли арсенал зброї та зловмисника, який переховувався від хмельницьких міліціонерів.

Для здійснення перевірки транспортного засобу правоохоронцями був зупинений автомобіль «Volkswagen Transporter», - повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. - Встановлено, що у автівці пересувався 52-річний громадянин Російської Федерації, якого розшукує Хмельницький міський відділ міліції за порушення частини першої статті 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Також в автомобілі знаходилися троє мешканців Дніпропетровської області та мешканець Житомирської області. У ході огляду автомобіля міліціонери знайшли три автомати Калашникова, 120 набоїв калібру 7,62 міліметра, гранати «РГД» та «Ф-1», мисливський ніж та мисливську помпову рушницю «Remington 870».

Міліціонери зареєстрували даний факт. Вилучену зброю спрямували на дослідження. Проводиться перевірка.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую