ye-logo.v1.2

У зоні АТО загинув хмельницький спецпризначенець

Суспільство 5911
з архіву сім’ї Андріюк
Бійця 8-го полку спецпризначення поховали ще 1 жовтня, а рідні продовжували пошуки.. Фото: з архіву сім’ї Андріюк

Запорізькі експерти ідентифікували тіло розвідника Євгена Андріюка, який зник безвісти ще наприкінці літа.

Бійця 8-го окремого полку спеціального призначення Євгена Андріюка поховали на Алеї невідомих учасників АТО у Запоріжжі ще 1 жовтня минулого року. 21-річний солдат-контрактник зник безвісти влітку при спробі прорватися до українських військових з оточення під Іловайськом. Як писала газета “Є”, рідні Євгена вважали, що він перебуває у полоні російських десантників. Та днями запорізькі експерти за допомогою тесту ДНК ідентифікували тіло Євгена Андріюка, поховане на Кушугумському кладовищі.

“Сьогодні (20 квітня — прим. автора) стало відомо, що на Кушугумському кладовищі 1 жовтня на Алеї невідомих учасників АТО у могилі №3190 поховали військовослужбовця 8-го полку спеціального призначення Євгена Андріюка. Усього в цей день з усіма військовими почестями передали землі 54-х захисників країни”, - повідомляє запорізьке інтернет-видання “Індустріалка”.

Як розповів заступник командира 8 окремого полку спецпризначення по роботі з особовим складом Ігор Сирота, завтра родичі Євгена Андріюка поїдуть у Запоріжжя за тілом. “Подробиці та обставини смерті мені наразі невідомі, думаю, коли наші забиратимуть тіло, усе з’ясується”, - каже Ігор Сирота.

Востаннє боєць хмельницького 8 окремого полку спецпризначення Євген Андріюк виходив на зв’язок 29 серпня. Тоді хмельничанин відправив смс-повідомлення рідним з текстом: “Будемо прориватися до своїх”. Рідні до останнього вважали його живим і продовжували пошуки. Про дату та місце поховання бійця буде повідомлено пізніше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую