ye-logo.v1.2

Депозит «Писанка» прийшовся до душі українцям

Економіка 3216

Депозит «Писанка» від Ощадбанку став одним із найпопулярніших на ринку.

За п’ять тижнів українці поклали на нього понад 4 млрд. грн. Це переконливе свідчення того, що банк зберігає довіру вкладників і сьогодні дає людям те, що від нього чекають – упевненість у завтрашньому дні.
На чому ґрунтується ця довіра? Перш за все, люди усвідомлюють, що їх вклади забезпечені на 100% державною гарантією, адже Ощадбанк – це єдина банківська установа в Україні, в якій повернення вкладів для фізичних осіб гарантується державою в повному обсязі й без обмеження суми. Ця норма закріплена Законом України «Про банки та банківську діяльність». Тож разом із доходом люди отримують високу надійність збереження своїх коштів.
До речі, за депозитом «Писанка» банк пропонує підвищену відсоткову ставку – 20,5% у гривні, 9% у доларах США – це дуже вигідні умови. Гроші на депозит «Писанка» можна покласти на короткий термін: 3 місяці. До речі, аби не ризикувати, більшість вкладників обирають сьогодні саме короткострокові депозити. І це цілком зрозуміло, адже в українських реаліях складно щось планувати навіть на півроку-рік. Мінімальна сума вкладу в національній валюті становить 500 грн., в іноземній валюті – 100 дол. США або 100 євро. А це означає, що навіть люди зі скромним достатком можуть використовувати депозит для невеликих накопичень. Відкрити депозит «Писанка» можна в установах Ощадбанку до 30 травня включно. Приєднуйтесь!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую