ye-logo.v1.2

Згорілу «Цукерню» відкриють через три місяці в іншому приміщенні

Суспільство 6681
Інтер
Інтер'єр закладу власники обіцяють зберегти. Фото: persocfond.abwo.biz

Про це повідомив співвласник закладу Дмитро Мандзюк.

Пожежа у кафе «Цукерня» сталася посеред дня 17 квітня. А вже ввечері соцмережі рясніли повідомленнями хмельничан про готовність долучитися до відновлювальних робіт в той чи інший спосіб: хтось готовий був прийти розгрібати завалене приміщення, а хтось – допомогти фінансово. Власники закладу зізнаються, що вражені таким ставленням хмельничан.

«Дуже вдячний всім за підтримку та участь у нашій біді. На жаль, особливо під час біди починаєш розуміти і можеш оцінити силу слів підтримки, участі. Ми дуже вдячні всім, хто нас підтримує», – каже співвласник Дмитро Мандзюк.

Чоловік зізнається: ситуація важка, але не критична, тому від допомоги хмельничан відмовилися.

«У мене і партнерів, крім «Цукерні», є ще інші джерела доходу. У наш час, після революції і війни, багато людей потребують лікування чи найнеобхіднішого для життя. Тому просто незручно приймати кошти на реконструкцію бізнесу. Ми зараз шукаємо приміщення в оренду під «Цукерню» в іншому місці, оскільки там чекає довгий і дорогий ремонт», – зізнається Дмитро.

За його словами, на пошук приміщення і запуск піде приблизно 3 місяці. Стосовно ж інтер’єру, то його власники збережуть у тому ж стилі, в якому була витримана згоріла «Цукерня».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую