ye-logo.v1.2

Кам'янецькі студенти тріумфували на Універсіаді з кульової стрільби

Спорт 2201
Сергій Куліш - шестиразовий переможець Універсіади.
Сергій Куліш - шестиразовий переможець Універсіади.. Фото: noc-ukr.org

Доробком наших стрільців стали 23 нагороди, з них 11 — за перші місця.

Студенти Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продемонстрували найкращу влучність на Універсіаді України з кульової стрільби у Львові.
Кам'янчани відправили на турнір чотири команди (дві чоловічі та стільки ж жіночих), які захищали честь усієї Хмельницької області.
Сергій Куліш, Олексій Хабаров та Дмитро Чернишов сформували першу чоловічу збірну Хмельниччини. На їхньому рахунку перемоги у стрільбі у двох видах з довільної гвинтівки (на 50 метрах лежачи та на такій же дистанції з трьох положень) та з пневматичної гвинтівки на 10 метрах.
Окрім того, Сергій Куліш у кожній з цих дисциплін приміряв індивідуальне “золото”, а Дмитро Чернишов - “срібло” у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрах.
Також, паралельно із “основою” у командній першості змагався “дубль” (Андрій Бучек, Дмитро Чаусов та Владислав Григоренко), який фінішував другим у тих же трьох вправах.
Єдиним з кам'янчан, хто виграв нагороду у стрільбі з пістолета, був Віктор Банькін. У вправі “МП-8” (швидкострільний пістолет, дистанція — 25 метрів) він продемонстрував другий результат.
Чимало нагород і у представниць прекрасної статі кам'янець-подільського вишу, які також сформували дві команди. “Основа” (Вікторія Сухорукова, Тетяна Тарасенко та Дарья Шаріпова) виграла перші місця у стрільбах із довільних гвинтівок на 50 метрах (лежачи та з трьох положень) та з пневматичної гвинтівки на 10 метрах, а “дубль” (Олеся Щерба, Олена Чміль та Еліна Агліуліна) взяв “срібло” у двох перших дисциплінах та “бронзу” - у третій.
Ще шість медалей наші “снайперши” приміряли в індивідуальному виді змагань. Вікторія Сухорукова стала першою, а Олеся Щерба - третьою у дисципліні “МГ-9” (довільна гвинтівка, 50 метрів, лежачи). Також Вікторія Сухорукова та Олена Чміль фінішували другою та третьою, відповідно, у стрільбі з довільної гвинтівки з трьох положень.
Пневматичною гвинтівкою на десяти метрах “золото” настріляла Еліна Агліуліна, а “срібло” - Тетяна Тарасенко.
В обласному заліку Хмельниччина посіла перше місце, а Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка став найкращим серед вишів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую