ye-logo.v1.2

У Шепетівському районі сторож пострілом у груди вбив рибалку

Кримінал 3032
Сторож застрелив рибалку та почав переховуватися від правоохоронців.
Сторож застрелив рибалку та почав переховуватися від правоохоронців.. Фото: mvs.gov.ua

Після скоєного стрілок викинув рушницю у водойму, а сам деякий час переховувався від правоохоронців.

Трагедія сталася на водоймі у Шепетівському районі. Увечері потерпілий разом з товаришем приїхали на місцевий став, щоб відпочити та порибалити. Хлопці ловили рибу у дозволеному місці — на водостічному каналі.

“Близько пів на десяту вечора до них підійшов чоловік, який наглядав за водоймою. Між потерпілим та наглядачем виникла суперечка, в ході якої останній вистрілив із рушниці хлопцеві у груди, - повідомляють у прес-службі обласного управління міліції. - Поки свідок убивства намагався допомогти товаришу і викликав «швидку», підозрюваний втік з місця події, а рушницю викинув у став. Проте тієї ж ночі його затримали.”

Щодо причини конфлікту свідчення затриманого та товариша потерпілого дещо різняться. Слідство наразі працює над з’ясуванням об’єктивної картини розвитку подій. 56-річного сторожа взяли під варту. Раніше підозрюваного уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Щодо стрілка відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 - умисне вбивство. Покарання — ув'язнення терміном до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую