ye-logo.v1.2

"Ураган" не відпустив хмельницький "Спортлідер+" додому

Спорт 2157
Олександра Нікітіна
Якщо завтра Спортлідер+ знову програє, то путівку до фіналу розіграють 9 травня в Хмельницькому. Фото: Олександра Нікітіна

В Івано-Франківську відбувся третій футзальний матч півфінальної серії плей-офф серед команд "Екстра-ліги"

Після перших двох поєдинків команда з Хмельницького вела в серії з рахунком 2:0. А тому для потрапляння до фіналу, хмельничанам необхідно було виграти сьогоднішній матч. Івано-франківцям, аби зберегати шанси на вихід до фіналу, теж потрібна була лише перемога.

З самого початку "Ураган" пішов уперед, аби якнайшвидше забити гол. І вже на третій хвилині Боргун міг це зробити, якби влучив у порожні ворота з п'яти метрів. Та ближче до середини першого тайму, гра значно вирівнялася. Утім, ближчими до забитого голу були саме івано-франківці. Так, на 11 хвилині Зварич, після помилки Власовича, вийшов віч-на-віч із Тимощуком і... хмельничан врятувала стійка. А вже на останній хвилині першої половини матчу, Доманський міг вивести "Спортлідер+" уперед, але господарів врятував голкіпер.За чотири секунди до перерви, Колток знову врятував "Ураган", після удару Калукова. Отож, "суха" нічия в першому таймі.

Другий тайм знову активніше розпочали івано-франківці. Але це і не дивно, адже їм втрачати було нічого. І на 27-хвилині Михайло Зварича зумів обіграти Богдана Тимощука, відкривши рахунок у матчі.А через секунд 20-ть, Зварич оформив дубль. Отож, 2:0 на користь "Урагану" і "Спортлідер+" вимушений був грати по-іншому. Щоправда, нав'язати свою гру хмельничанам не вдавалося. А ось івано-франківці... на 31-хвилині забили третій гол у ворота Тимощука, автором якого став Андрій Цілик. Після цього почався інший футзал, адже Віктор Мглинець почав раз за разом міняти Тимощука, випускаючи п'ятого польового гравця. І на 33 хвилині гра в більшості призвела до того, що Анатолій Доманський, після пасу Сергія Рибака, зумів "розпечатати" ворота Романа Колтка. На 34 хвилині Олексій Рибак, скориставшись помилкою івано-франківців, забив другий гол у ворота "Урагану". Рахунок став 3:2 і хмельничанам, щоб перевести матч у серію пенальті, необхідно було забити ще один м'яч. "Спортлідер+" продовжив атакувати, оголивши власні ворота, і на 39 хвилині Олександр Педяш міг зрівняти рахунок - "Ураган" вкотре врятував голкіпер. А за 29 секунд до фінальної сирени хмельничани вшосте у другому таймі порушили правила, а тому івано-франківці отримали право на пробиття дабл-пенальті. У дуелі з 10-метрової позначки Миколюк переграв Тимощука та забив четвертий гол у ворота "Спортлідера+".
Отож, 4:2 на користь "Урагану" і загальний рахунок у серії - 2:1 на користь "Спортлідера+". А тому хмельничани вимушені залишитися ще на добу в Івано_фраківську, аби завтра провести проти "Урагану" четвертий матч півфінальної серії плей-офф до трьох перемог. Якщо хмельничани завтра переможуть, то здобудуть путівку до фіналу. Якщо ні, то все вирішиться у заключному матчі, який пройде в Хмельницькому наступного тижня. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую