ye-logo.v1.2

На Хмельниччині бійці “облагородили” територію військової частини

Суспільство 3121
Бійці строкової служби й офіцери дбайливо розпланували місця озеленення.
Бійці строкової служби й офіцери дбайливо розпланували місця озеленення.

До 70-ї річниці Перемоги солдати взялися висаджувати туї.

Відзначаючи Всеукраїнський день довкілля, лісівники та бійці озеленили територію військової частини А 3730, що у Шепетівці. Туєві та самшитові алеї висадили біля казарм, навколо плацу, біля приміщення штабу частини. Як зазначає командування, таким чином військовослужбовці зробили своє перебування в частині приємнішим, а строковики залишили по собі згадку.

“Такі заходи важливі для нас, бо вони мовби поєднують пам’ять різних поколінь. Доглядаючи пам’ятні місця, пов’язані з нашим славним героїчним минулим, переосмислюєш його крізь призму сьогодення. Адже нині наші військові виконують жертовну місію захисту незалежності української держави, — сказав заступник командира в/ч А 3730 з тилу – начальник тилу, підполковник Віталій Браславський. — До того ж, участь у такій акції дала можливість залишити по собі добру згадку й стала, так би мовити, завершальним акордом у ратних буднях для військовослужбовців строкової служби, які незабаром звільняться в запас.”

Як повідомляють у прес-службі Шепетівського лісгоспу, незважаючи на несприятливі погодні умови, всі учасники акції взялись за справу з ентузіазмом. Бійці строкової служби й офіцери дбайливо розпланували місця озеленення.

“Така спільна акція має за мету не лише належним чином відзначати Всеукраїнський день довкілля, долучитись до озеленення території, де несуть нелегку ратну вахту наші військові, а й упорядкувати до 70-ї річниці Великої Перемоги нашого народу над німецько-фашистськими загарбниками монумент загиблим воїнам-визволителям, що розташований на території військової частини, — розповів директор ДП «Шепетівське лісове господарство» Володимир Сасюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую