ye-logo.v1.2

На вулицях Хмельницького з’явилися «триголові змії»

Суспільство 6501
Яскраво-гумористичний борд з триголовим змієм сповнений віри в перемогу над російським агресором
Яскраво-гумористичний борд з триголовим змієм сповнений віри в перемогу над російським агресором. Фото: з архіву редакції

До дня Перемоги місто прикрасили патріотичними біг-бордами.

Яскраво-гумористичний борд з триголовим змієм сповнений віри в перемогу над російським агресором, а проникливе фото ветерана і гасло «Ніколи знову» нагадують про ту ціну, яку заплатив український народ у Другій світовій за свою свободу, і закликають не допустити її повторення.

Біг-борди встановлені у різних районах міста, і подорожуючи шляхами Хмельницького, можна і варто зупинитися біля них на кілька хвилин, аби подумки віддати шану ветеранам або надихнутися оптимізмом щодо того, що, перемігши 70 років тому Гітлера, а рік тому – Януковича, ми обов’язково переможемо й Путіна і тих його найманців, які зараз воюють на Сході України, вбиваючи наших солдатів та мирне населення, та тих, які руйнують країну, перебуваючи у системі влади.

Бордів у місті встановлено поки що чотири, але кожен бажаючий може долучитися до цієї ініціативи і виготовити власну агітаційну вуличну листівку. Для цього потрібно лише скачати вподобане зображення за посиланням, віддрукувати його та наклеїти на біг-борд.

Також зображення можна розмістити в якості листівки на сторінках у соцмережах або навіть віддрукувати фото і поставити його на своєму робочому столі.

Вітаємо хмельничан з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую