ye-logo.v1.2

ДТП у Кам’янці-Подільському: водій вантажівки загинув, ще троє поранені

Кримінал 11654
Водій вантажівки загинув на місці
Водій вантажівки загинув на місці. Фото: Зі сторінки Фейсбук Володимира Харова

Під час зіткнення «Шкоди Октавія» з вантажівкою «Івеко Магірус» легковик перевернувся, а вантажний автомобіль врізався в дерево.

Аварія сталася вчора, 9 травня, близько 22:00 у Кам’янці-Подільському по Хмельницькому шосе. Як повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» виконувач обов’язків начальника обласного управління ДАІ Володимир Харов, водій «Шкоди», перевищивши швидкість, здійснював обгін, але на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем «Івеко Магірус», де за кермом перебував 48-річний мешканець Чернівецької області. Внаслідок зіткнення автомобіль «Шкода Октавія» перевернувся, а «Івеко Магірус» з’їхав на узбіччя проїжджої частини дороги та зіткнувся з деревом.

Наслідки ДТП жахливі. «Водій «Івеко Магірус» отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події. Пасажир «Івеко Магірус» отримав важкі тілесні ушкодження, наразі він госпіталізований в реанімаційне відділення міської лікарні", - зазначає Володимир Харов.

За кермом легковика перебував місцевий 28-річний житель, з ним у салоні перебували ще двоє пасажирів. Під час ДТП винуватець аварії ушкоджень не отримав. Пасажири "Шкоди" були не значно травмовані, після надання медичної допомоги вони були відправленні додому.

ДТП трапилася через небезпечний обгін

 

Зіткнення відбулося вчора вночі

Легковик перевернувся, але його всі пасажири живі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую