ye-logo.v1.2

На День міста у Кам'янці-Подільському будуть повітряні кулі, квадроцикли та подільський малай (ПРОГРАМА)

Афіша 8674
Святкування дня міста у Кам
Святкування дня міста у Кам'янці триватиме чотири дні. Фото: vsitury.com.ua

День народження міста святкуватимуть протягом чотирьох днів.

Вже на цих вихідних, з 14 по 17 травня, відбудеться грандіозне святкування Дня міста у Кам'янці-Подільському. Організатори свята обіцяють масу сюрпризів і смачних пригощань. Цього року для кам'янчан і гостей міста приготують подільський малай, виготовлений за стародавнім рецептом у вигляді сонця (діаметром 3 метри), яке є символом міста.
На любителів екстріму чекає фестиваль повітроплавання «Кубок Поділля» та Чемпіонат України з кантрі-кросу для квадроциклів. Також у ці дні відбудуться відкриття пам’ятної дошки Магдебурзького права, етно-вечорниці, ярмарки сувенірної продукції та пригощання для гурманів.
Традиційно для Кам’янця-Подільського під час святкування дня народження міста, проходитиме також Міжнародний фестиваль "Острів семи скарбів", на якому виступатимуть українські та зарубіжні фольклорні колективи.
Для ліриків у ці дні проходитимуть поетичні шоу, концерти інструментального ансамблю. Для любителів спорту — фестиваль брейк-дансу, відбіркові змагання «Street workout». Також на всіх відвідувачів свята очікує яскраве фаєр-шоу, пригощання кавою та ще багато іншого.

Детальну програму заходів розмістили на саті Кам'янець-Подільської міської ради

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую