ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 33 мільйонери задекларували свої доходи

Економіка 3598
Найбільше мільйонерів проживає у Кам‘янці-Подільському, Славуті та Хмельницькому
Найбільше мільйонерів проживає у Кам‘янці-Подільському, Славуті та Хмельницькому . Фото: ksza.ks.ua

Всього за підсумками деклараційної кампанії про свої доходи і майновий стан за минулий рік повідомили більше десяти тисяч хмельничан.

Загалом платниками задекларовано 570 мільйонів гривень доходів. Як повідомляють у прес-службі фіскальної служби Хмельницької області, до зведеного бюджету надійде майже 20 мільйонів гривень.
“Мешканцями Хмельниччини подано 10600 декларацій про майновий стан і доходи за 2014 рік, у тому числі 3200 декларацій – з метою реалізації права на податкову знижку, - повідомляють у прес-службі. - Подоляни зможуть отримати 3,6 мільйона гривень у вигляді податкової знижки”.
Найбільше декларацій хмельничани подали про отримані доходи у вигляді спадщини та у дарунок майна, їхня сума складає більше 170 мільйонів гривень. Ще майже сім мільйонів гривень задекларували близько 1100 подолян, які минулого року здавали у найм майно. 400 мешканців Хмельниччини продали рухоме та нерухоме майно на загальну суму 36,2 мільйона гривень.
Про мільйонні доходи прозвітували також 33 жителя хмельниччини. “Всього цією категорією осіб задекларовано 106,4 мільйона гривень загального річного оподаткованого доходу, - зазначають податківці. - Мільйонні статки ними нажито за рахунок іноземних доходів, від отримання дивідендів, продажу нерухомого та рухомого майна, доходу у вигляді спадщини, заробітної плати від двох і більше податкових агентів, від виграшів у лотерею”.
Найбільше заможних громадян проживає у Кам‘янці-Подільському, Славуті та Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую