ye-logo.v1.2

Футбольні фанати можуть навідатись до виконуючого обов’язки мера Хмельницького

Спорт 2120

Вболівальники вимагають від Костянтина Чернилевського дозволити «Поділлю» грати на рідному стадіоні.

У Хмельницькому запахло скандалом. А все після подій, якій сталися 9 травня. Саме в цей день у першості області з футболу серед команд Прем’єр-ліги відбулися матчі другого туру нового чемпіонату. Саме 9 травня хмельницький НФК «Поділля» вдома мав приймати старокостянтинівський «Случ». Але матч перенесли до Старокостянтинова, оскільки поле хмельницької ДЮСШ №1, на якому о 19.00 мав відбутися цей поєдинок, було орендоване кимось іншим. Утім, як з’ясувалося, о 19.00 на ньому ніхто не грав.

Вже згодом з’ясувалося, що орендар, який начебто «забронював» поле, відмовився від оренди ввечері 8 травня, ось тільки «Поділлю» про це ніхто не повідомив. І ось у розпорядженні нашого сайту з’явилася копія звернення  громадського спортивного активу міста до виконуючого обов’язки міського голови Костянтина Чернилевського та начальника міського управління молоді та спорту Валерія Вешка. У якому, зокрема, йдеться: «Окремі керівники, підпорядкованих Вам організацій, всіляко відмовляються надавати стадіон «Поділля» та ДЮСШ №1 для проведення навчально-тренувального процесу та офіційних ігор. Фактично Хмельницький на сьогодні залишився без Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд, через вищезгадані причини, натомість регбійна команда, попри усі заборони проводить свої матчі на стадіоні «Поділля». Ми не проти, щоб на СК «Поділля» грали в регбі, але чому одним можна, а іншим ні?».
 
Вболівальники просять міську владу сприяти розвитку футболу та створити передумови для участі «Поділля» у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги. А ось якщо їхнє звернення проігнорують, то, цитуємо: «залишаємо за собою право усієї спортивною громадою та особами, які поставили підпис, прийти до Вас на прийом на почути Вашу офіційну позицію щодо даного питання». 
Між іншим, перший етап збору підписів під зверненням футбольні фанати планують провести у неділю, 17 травня, з 11 до 12 години біля старих кас стадіону «Поділля».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую