ye-logo.v1.2

Хмельницькі студентки змагатимуться за титул найкрасивішої

Афіша 2440
Цього року вже вп
Цього року вже вп'яте конкурс краси серед студенток проводиться у Хмельницькому. Фото: vidido.ua

«Братимуть» глядачів та журі дівчата і розумом, і красою.

Вже завтра, 17 травня, відбудеться п’ятий конкурс краси «СтудМіс 2015» серед 16 студенток різних університетів та коледжів Хмельницького.
Конкурс проводиться у три етапи. Під час першого, відбіркового туру навчальні заклади самостійно організовували власні конкурси краси. Їхні переможниці перейшли до наступного туру, де серед переможниць першого етапу оберуть “СтудМіс” області. Переможниця Хмельницького конкурсу візьме участь в «СтудМіс України-2015» і отримає шанс поборотися за право представляти країну на європейському конкурсі.
Учасниці другого туру за титул найгарнішої красуватимуться в неділю в театрі Старицького у чотирьох конкурсах. Як повідомили в організаційному комітеті конкурсу, дівчата дефілюватимуть у національному вбрані, танцюватимуть у східних костюмах, де продемонструють свою пластику та грацію. Обов’язковий конкурс – інтелектуальний, в якому дівчата доводитимуть, що розум і краса поєднувані речі. На завершення чарівні студентки вийдуть на подіум у вечірніх сукнях.
В програмі конкурсу виступи хмельницьких зірок - Андрія Клименка, Андрія Романіді, Майї Оніщук, О. Мороз, Т. Рябініної та танцювального колективу «Fenomen».
Конкурс краси «СтудМіс 2015» пройде у театрі імені М. Старицького 17 травня. Початок – 19:00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую