ye-logo.v1.2

Охороняти порядок у зону АТО поїхали хмельницькі правоохоронці

Суспільство 5916
Проводжаючи бійців, рідні не стримували сліз
Проводжаючи бійців, рідні не стримували сліз. Фото: автора

36 працівників спецпідрозділів міліції вирушили на Схід, щоб замінити своїх колег.

Із Хмельницького сьогодні, 18 травня, на ротацію у зону АТО поїхав зведений загін правоохоронців. Упродовж місяця 36 бійців роти міліції особливого призначення «Богдан» та інших підрозділів виконуватимуть завдання з охорони громадського порядку на Сході країни, замінивши там своїх колег.

«Сьогодні у нас чергова ротація, у зону АТО відправляються одні з кращих правоохоронців Хмельниччини, які добровільно виявили бажання захищати цілісність і суверенітет нашої держави. Нехай рідні не хвилюються, у повному складі ми загін зустрічатимемо вже через тридцять днів. Хлопці добре підготовленені і згуртовані», - каже головний міліціонер області Микола Семенишин.

Як він зазначає, міліція Хмельниччини має авторитет і визнання з боку громади тих населених пунктів, де правоохоронці виконують свої службові обов’язки, та з боку керівництва АТО.

Бійці кажуть, що забезпечені усім необхідним.

«Я їду вперше, більшість, хто туди їде зі мною, неодноразово вже виконували завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Ми там охоронятимемо громадський порядок. Але усі завдання нам вже скажуть одразу на місці, - говорить начальник штабу міліції Андрій Когунь. – Ми стовідсотково забезпечені продуктами харчування, форменим одягом і зброєю».

«Будемо нести службу пильно, аби тим, хто знаходиться тут, не було соромно за нас», - додає старший інспектор управління громадської безпеки Станіслав Бондатій.

Більшість міліціонерів вирушають у зону АТО не вперше.

Рідні, проводжаючи бійців, не приховували сліз. З нетерпінням чекатимуть їхнього повернення батьки, дружини і діти.

«Це вже четвертий раз мій чоловік, який служить у спецроті «Богдан» поїхав у зону АТО. Кожен день чекання сповнений хвилюванням за нього, - розповідає хмельничанка Вікторія Розгон. - Я вже звикла відправляти його у цю небезпечну поїздку, по-особливому ми до цього не готувалися, як уперше. Казав, нічого з продуктів йому не давати, бо там усе є. Взяв якісь спецзасоби з собою і все».

Рідні проводжають правоохоронців у дорогу.

Окрім близьких, побажати міліціонерам щасливої служби у зоні АТО прийшли друзі, колеги та працівники управління. Священик благословив їх у дорогу.

36 працівників міліції Хмельниччини охоронятимуть громадський порядок на Сході.

Бійців благословив священик.

Вже незабаром у зоні АТО міліціонери замінять колег.

Попереду - дорога і небезпечні завдання.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую