ye-logo.v1.2

Завтра у Хмельницькому не буде води та світла

Суспільство 2348
Через ремонтні роботи та підключення нових абонентів деякі мешканці міста тимчасово залишаться без світла або води
Через ремонтні роботи та підключення нових абонентів деякі мешканці міста тимчасово залишаться без світла або води. Фото: bukpravda.cv.ua

Через ремонтні роботи та підключення нових абонентів кілька вулиць міста тимчасово залишаться без електро- та водопостачання.

За повідомленням Хмельницького міського району електромереж, завтра, 19 травня, у зв’язку з виконанням ремонтних робіт буде відсутнє електропостачання з 9.30 до 17.00 на вулицях Пілотській, Чорновола, Я.Гальчевського (колишній Гайдара), з 13.00 до 17.00 на вулиці Водопровідній та у провулку Свободи.

Цього ж дня з 10.00 до 16.30 через планові підключення нових абонентів буде призупинено електропостачання будинків на вулиці Річковій.

Також “Хмельницькводоканал” попереджає про перебої із водопостачанням. 19 травня у зв'язку зі під’єднанням водопроводу до житлового будинку на вулиці Подільській 19 травня з 9.00 до 17.00 не буде води на вулицях Свободи (від вул. Т.Шевченка до вул. Прибузької), Подільській (від вул. Грушевського до вул. І.Франка), Вайсера (від вул. Грушевського до вул. Свободи) та Володимирській (від вул.Свободи до вул. Вайсера).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую