ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» та «Локомотив» розсудять фартові для хмельничан арбітри

Спорт 1487
Для команди Віктора Мглинця матч 23 травня може стати останнім в нинішньому чемпіонаті
Для команди Віктора Мглинця матч 23 травня може стати останнім в нинішньому чемпіонаті. Фото: з архіву автора

Визначений склад арбітрів, які обслуговуватимуть третій фінальний матч чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Комітет арбітражу Асоціації футзалу України призначив бригаду арбітрів на матчі хмельницького «Спортлідера+» та харківського «Локомотива», які відбудуться 23 та 24 (у разі необхідності) травня у Хмельницькому. Команди в матчах за золоті нагороди чемпіонату розсудять кияни Геннадій Гора і Максим Чубінський, а також Ігор Якимишин зі Львова.

Ці арбітри в нинішньому сезоні обслуговували матчі «Спортлідера+», які не раз завершувалися позитивно для хмельничан. Після арбітражу Геннадія Гори команда Віктора Мглинця здобула дві домашні перемоги над «Титаном-Зорею» 11:6 та луганським «ЛТК» 3:2. А ось два матчі півфінальної серії в Івано-Франківську, які обслуговував Гора завершилися поразками – 2:4 та 7:8 у серії пенальті.

У Максима Чубинського краща статистика – спочатку була нічия в Хмельницькому з «Енергією» - 3:3, потім перемога у Львові – 5:2 та перемога «Спортлідера+» у п’ятому вирішальному матчі за вихід до фіналу над «Ураганом» в серії пенальті.

Фартовим для «Спортлідера+» можна назвати й Ігоря Якимишина. Під час його арбітражу хмельничани виграли в Рівному 5:2, потім вдома обіграли криворізький «Приват» 6:2, а в чвертьфіналі плей-офф в серії пенальті вирвали перемогу над «Титаном-Зорею», після чого, коли Якимишин був третім арбітром, знову здолали покровців з рахунком 6:2. Обслуговував Якимишин й матчі півфінальної серії плей-офф в Івано-Франківську, в яких хмельничани поступилися двічі.

Отож, вже 23 травня о 14.00 в спорткомплексі УМВС у Хмельницькому відбудеться третій матч за золоті нагороди чемпіонату України з футзалу. Нагадаємо, що рахунок у серії 2:0 на користь «Локомотива», а тому харків’янам необхідно виграти лише один матч, аби втретє поспіль стати чемпіонами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую