ye-logo.v1.2

Краковський: «Коли ми в’їжджали на Хмельниччину, хлопці говорили: легко дихати на своїй землі»

Суспільство 2604
Зведений загін протягом місяця служив на Сході України
Зведений загін протягом місяця служив на Сході України. Фото: автора

До Хмельницького з передової повернулися 45 бійців зведеного загону правоохоронців.

Сьогодні, 20 травня, додому повернулися з зони антитерористичної операції 30 співробітників районного відділу міліції та 15 службовців роти міліції громадської безпеки особливого призначення управління, які протягом місяця виконували службові обов’язки на Сході України. Під час урочистої зустрічі бійців командирові зведеного загону, підполковнику Олегу Краковському присвоїли звання «полковник».

«За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу організованість та професіоналізм, проявлені під час несення служби по охороні громадського порядку, захисту державного сувернітету та територіальної цілісності України в зоні проведення АТО наказом міністра від 23 березня 2015 року №490 по особовому складу присвоїно чергове спеціальне звання «полковник міліції» підполковнику міліції Крааковському Олегу Анатолійовичу, командирові роти міліції громадської безпеки особливого призначення управління», - виголосили правоохоронці.

Новоспечений полковник зазначив, що зведений загін повернувся у повному складі, без поранених. «Особовий склад, який виконував завдання в зоні проведення АТО показав, що вони гідні воїни та захисники рідної землі. – говорить Олег Краковський. - Ця ротація була історичною, бо вперше більшість загону складалася зі співробітників райвідділу нашої області».

Підполковник Олег Краковський став полковником

Зустріти Героїв, захисників української землі прийшли рідні, друзі, близькі бійців АТО. З квітами в руках та сльозами на очах матері чекали своїх синів, дружини – чоловіків, діти – батьків.

«Сьогодні я зустрічаю свого сина Віталія, який цілий місяць служив на Сході. Це була його перша поїздка в зону АТО. Вся родина дуже хвилювалася за нього, - говорить хмельничанка Неля Осецька. – Ми щодня зідзвонювалися, говорили, але він мало що розповідав про їхню роботу. Зараз я щаслива, що мій син і весь загін повернулися живі та здорові».

Бійців також привітав начальник обласного УМВС України Микола Семенишин, подякувавши воїнам за вірність, мужність і патріотизм.


 

Діти міцно обіймали своїх батьків, радіючи їхньому поверненню

Зустрічали Героїв цілими сім'ями

Хмельницьких захисників рідної землі зустріли у теплій та радісній атмосфері

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую