ye-logo.v1.2

НФК «Поділля» оштрафували за поведінку фанатів

Спорт 2582

Хмельницький футбольний клуб має сплатити тисячу гривень штрафу

Сьогодні, 21 травня, відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Хмельницької обласної федерації футболу. Члени КДК, окрім питань дисциплінарних покарань футболістам, котрі беруть участь у змаганнях першості області з футболу серед команд Прем’єр-ліги, розглянули й питання поведінки футбольних фанатів під час матчу ще першого туру між хмельницьким «Поділлям» та нетішинським «Енергетиком», який відбувся 2 травня в Хмельницькому.
 
Тоді, нагадаємо, в середині першого тайму арбітр матчу зупинив поєдинок, оскільки ультрас «Поділля» запалили димові шашки, через що, на думку арбітра, продовження матчу було неможливим. За хвилин 5-10 гра продовжилася, яка завершилася перемогою «Поділля» з рахунком 2:0.
 
І ось, вердикт контрольно-дисциплінарного комітету ХОФФ – «На основі ст. 15 п.6 Дисциплінарних правил ХОФФ зобов’язати НФК «Поділля» (Хмельницький) сплати на користь ХОФФ  обов’язковий внесок у розмірі 1000 грн,  згідно ст. 14 п.1.9, 1.32, 1.33 Дисциплінарних правил ХОФФ до 28 травня. Попередити команди-учасниці турніру про необхідність забезпечення та дотримання громадського порядку під час матчів».
 
Ну, і відзначимо інше. Вже цієї суботи «Поділля» знову зіграє в рідних стінах. На стадіоні ДЮСШ №1 о 19.00 запланований матч із білогірською «Перлиною-Поділля».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую