ye-logo.v1.2

У Шепетівці за тероризм засудили 38-річного чоловіка

Кримінал 2339
Терорист навіть мав посвідчення
Терорист навіть мав посвідчення. Фото: khmel.gp.gov.ua

Стрілок-розвідник “ДНР” сяде на 10 років.

Учора, 21 травня, Шепетівський міжрайонний суд виніс вирок у справі затриманого Службою безпеки України стрілка-розвідника “ДНР”. 38-річного жителя Шепетівки звинуватили у тому, що він на території Донецької області брав активну участь у бойових діях проти сил АТО. Судом йому призначено покарання - позбавлення волі на десять років.

За повідомленням прокуратури, у суді було доведено, що обвинувачений, будучи неодноразово судимим за вчинення насильницьких злочинів, у червні 2014 року вступив до незаконного терористичного формування “ДНР” через його представника у мережі Інтернет. Від бойовиків отримав посвідчення члена “ДНР”, зброю, військову форму та умовний позивний “Фіма”. Чоловік навіть пройшов спеціальну підготовку зі здійснення розвідувальної і диверсійної діяльності.

Кримінальне провадження за частиною першою статті 258-3 (Участь у терористичній організації чи терористичній групі) Кримінального кодексу України розслідувалось слідчим відділом УСБУ в області. Державне обвинувачення у судовому розгляді підтримала прокуратура.

Нагадаємо, працівники СБУ затримали бойовика, коли він приїхав у відпустку додому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую