ye-logo.v1.2

«Цукерня» у Хмельницькому запрацювала знову!

Суспільство 17004
Згорівшу Цукерню відновили за півтори місяці
Згорівшу Цукерню відновили за півтори місяці

23 травня свою роботу відновила згорівша «Цукерня», щоправда в іншому місці.

Після пожежі, яка сталася у закладі 17 квітня, власники обіцяли відновити заклад орієнтовно через три місяці в іншому місці. Але з пошуком приміщення, ремонтом та облаштуванням впоралися за півтори місяці.

Відтепер кафе-кондитерська працює у приміщенні торгівельного центру «Пассаж», що на вулиці Проскурівській, але зі сторони Володимирської.

Власники кажуть: намагалися зберегти інтер’єр, витримати стиль, смак і головне – атмосферу «Цукерні». Єдине, що поки що не вдалося відновити повністю, – це повноцінне меню «серйозної кухні».

За словами директора закладу Ірини Буяльської, десерти будуть, як і раніше, в повному асортименті. Також залишилися улюблені багатьма хмельничанами сніданки. А ось щодо повноцінного меню, то перші та м’ясні страви, гарніри та інші смаколики відновлювати будуть поступово.

«Ми плануємо, що на цьому місці «Цукерня» пробуде близько двох років, адже те приміщення, яке згоріло, хочемо відбудувати повністю, а для цього потрібен час», – каже директор.

Співвласник Дмитро Мандзюк зізнається, що цей період, після пожежі, був важкий: фінансові труднощі, конкуренти, які намагалися переманити до себе працівників тощо. Але колектив вистояв і готовий далі працювати і тішити хмельничан різними смаколиками.

 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую