ye-logo.v1.2

А звідки ваш «Adidas»? Із Віньковець!

Кримінал 3982
За оцінками правоохоронців, вилучене обладнання та одяг коштують більше 500 тисяч гривень
За оцінками правоохоронців, вилучене обладнання та одяг коштують більше 500 тисяч гривень. Фото: informer.od.ua

У невеликому райцентрі викрили підпільні цехи, де виготовляли спортивний одяг з нанесенням на нього логотипів всесвітньо відомих брендів

 У цехах та на ринках, де збували «фірмовий» одяг, правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків, в ході яких вилучили близько 1000 одиниць фальсифікованого одягу, устаткування з матрицями для нанесення логотипів, 34 одиниці швейного обладнання, тканину тощо. Всього, за попередніми оцінками, на суму понад півмільйона гривень!  

За версією досудового слідства, підпільні цехи діяли в Віньківцях, в  яких і одяг брендів «Adidas» та «Nike». «В подальшому фальсифікат збували на речових ринках Хмельницької області», - кажуть у секторі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.
Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 «Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару» Кримінального кодексу України. Власникам такого бізнесу загрожує штраф від 170 тисяч до 255 тисяч гривень. Можуть у них конфіскувати не лише обладнання, а й знищити усю продукцію. Утім, крапку в цій справі поставить суд. 

Коментарі:

Адміністратор 28.05.2015 11:58

Дякуємо за уважне прочитання тексту. Автор виправив.

Роман Крамар 25.05.2015 09:18

Питання до автора - може "з Віньковець", а не з "Віньківців"?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую