ye-logo.v1.2

Танцювальні вихідні у Хмельницькому: за звання кращого змагалися сотні танцюристів

Спорт 5013

Протягом двох днів у Хмельницькому проходив масштабний танцювальний фестиваль «Легенди танцю».

На змагання з’їхалися танцівники зі всієї Хмельницької області та Кривого Рогу. Демонстрували свою майстерність діти та молодь усіх вікових категорій. Всього на фестиваль приїхали близько 40 танцювальних клубів.

Яскраві костюми, незвичні образи, енергійні виступи та харизматичні артисти – усе це казкове дійство проходило 23-24 травня у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва. Організатор фестивалю «Легенди танцю» Генадій Федосов зазначив, що подібні заходи дають можливість юним танцюристам здобути новий досвід, покращити танцювальну майстерність і навчитися змагатися у батлах, відчувши дух конкуренції.

«У перший день фестивалю були батли по хіп-хопу і брейкдансу. У конкурсі взяли участь діти різних вікових груп: до 5 років, до 11 років і юніори. Цього року дуже багато сильних як окремих танцюристів, так і цілих команд, - говорить керівник танцювальної команди «Liv Legends» Генадій Федосов. – Під час другого фестивального дня було представлено ще більше танцювальних напрямків».

Учасники другого дня «Легенд танцю» рвали сцену у стилях диско, слоу, хіп-хоп, хаус, джаз-фанк, модерн, джаз модерн, латін-біт, спортивно-бальні танці, народний танець. Танцюристи змагалися соло, дуетами, малими групами та формейшенами (група від восьми чоловік). У кожній категорії були свої переможці. За участь у фестивалі та перемогу у номінаціях діти отримували почесні кубки, медалі, грамоти.

Танцювальна композиція "Дискотека 80-их" підкорила жюрі та публіку своєю енергійністю

Учасники танцювального фестивалю зізнаються, що перед виходом на сцену хвилювалися, але зібравшись з силами, виступали на всі сто. Найбільш сміливі виявилися наймолодші танцюристи. Дошкільнята впевнено танцювали на сцені, весело посміхаючись глядачам.

Керівник Хмельницького ансамблю сучасного танцю “Step dance” Наталія Личко розповідає, що цього року на фестиваль приїхало більше команд, ніж зазвичай. “У конкурсі беруть участь дуже сильні діти. Майже у всіх гарно відпрацьована техніка та цікаві постановки, - говорить тренер. - Насичена конкурсна програма хоча трохи стомлює і дорослих, і дітей, але завдяки якісним номерам і гарним виступам, фестивальні дні пройшли на одному подихові. З нашого гуртка цього року змагалися на фестивалі чотири групи також діти танцювали соло, дуетами. Всі вони зайняли призові місця”.

Переможців нагороджували почесними грамотами, медалями та кубками

Цього року фестиваль вирізнився оригінальними барвистиви костюмами танцюристів

Танцювальний номер "Аліса в країні чудес"

Маленький учасник танцювального номеру "Мурашки"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую