ye-logo.v1.2

Футбольна першість області: результативність команд вражає

Спорт 2087
Одного голу Олексія Колесникова (у зеленому) виявилося замало, щоб Збруч із Волочиська вперше в сезоні втратив очки
Одного голу Олексія Колесникова (у зеленому) виявилося замало, щоб Збруч із Волочиська вперше в сезоні втратив очки. Фото: автора

У п’ятому турі чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги було забито 15 голів у чотирьох поєдинках

 Найрезультативнішим матчем туру став поєдинок у Макові Дунаєвецького району, де ФК «Дунаївці» зустрічалися з хмельницькою «Полонією-ДЮСШ-1». Глядачі стали свідками шести забитих голів, п’ять з яких влетіли у ворота хмельничан. Завдяки цій перемозі з рахунком 5:1, дунаєвецька команда закріпилася на третьому місці в турнірній таблиці.

 
Результативним став й інший поєдинок туру, в якому зійшлися «Перлина-Поділля» з Білогір’я та старокостянтинівський «Случ». Гості «наколотили» в ворота білогірського клубу чотири голи, тоді як господарі полі відповіли лише одним. Отож, 1:4.
 
Центральним матчем вважався матч у Волочиську, де діючий чемпіон області та лідер нинішньою першості «Збруч» приймав хмельницьке «Поділля». Вже на 17 хвилині поєдинку, завдяки влучним ударам Юрчака та Скакуна, господарі вели в рахунку 2:0. Утім, на 28 хвилині матчу Колесников зміг «розмочити» рахунок. Але вже через шість хвилин Шибко збільшив перевагу «Збруча» в два м’ячі. Та до кінця матчу жодній з команд так і не вдалося забити бодай ще один гол, а тому матч завершився перемогою команди з Волочиська з рахунком 3:1.
 
Єдиним матчем, в якому не було забитих голів, став поєдинок у Славуті, де тамтешній клуб зіграв у нічию з рахунком 0:0 з нетішинським «Енергетиком». Для команди з Нетішина це перше залікове очко в нинішньому чемпіонаті.
 

Турнірне становище команд:

1. «Збруч» - 15 очок, 2. «Случ» - 13, 3. «Дунаївці» - 10, 4. «Поділля» - 6, 5. «Перлина-Поділля» - 5, 6. «Полонія-ДЮСШ-1» - 3, 7. «Славута» - 2, 8. «Енергетик» - 1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую